Sophia Jager – Liefde in pyjama

Titel:  Liefde in Pyjama
Auteur: Saskia Jager
Uitgeverij: 
Hamley Books
Bindwijze: Epub
Prijs: 
€2,99
ISBN: 
9789464661330
https://www.bol.com/nl/nl/p/liefde-in-pyjama/9300000129442218/?bltgh=qWC5571i-WFF1nQB-mJJRw.2_11.12.ProductTitle

Flaptekst: Sophia Jager is terug met een nieuwe novelle! Hoe kan een eerste ontmoeting tussen twee mensen in pyjama goed verlopen? Na het overlijden van haar vader blijven Elena en haar moeder achter met een grote schuldenlast, die hun leven overhoop heeft gehaald. Dan trekken er nieuwe mensen in het huis naast hen in, een weduwnaar met zijn twee volwassen kinderen. Elena’s moeder kan het wel heel erg goed vinden met de man. Elena wil niets weten van de buren, al zeker niet van de oh zo perfecte buurjongen die opgehemeld wordt door iedereen. Ze is dan ook vastbesloten om hem te negeren, en wanneer de zoon des huizes er hetzelfde over lijkt te denken, komt haar dat prima uit. Maar dat is buiten Elena’s moeder gerekend, die hen in de val lokt. Hoe kan een eerste ontmoeting tussen twee mensen in pyjama goed verlopen?

Mijn mening:
Dit is mijn eerste novelle wat ik lees van Sophia Jager en ik vind dat ze een fijne schrijfwijze heeft. Toen ik eenmaal was begonnen met het boek, was het ook zo uit. Persoonlijk ben ik niet altijd even fan van novelles doordat het zulke korte verhalen zijn.

Bij liefde in pyjama had ik wel het gevoel dat het verhaal op een juiste manier is afgesloten en heb er zeker plezier aan gehad om hem te lezen.

Ik raad hem aan aan mensen die een dun maar romantisch boekje zoeken voor tussendoor

Eindcijfer: 3/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *