Met liefde bezorgd – Kaat De Kock

Titel:  Met liefde bezorgd
Auteur: Kaat De Kock
Uitgeverij: 
Hamley books
Bindwijze: 
Epub only
Prijs: 
€3,99
ISBN: 
9789464661545
https://www.bol.com/nl/nl/p/met-liefde-bezorgd/9300000136318614/?bltgh=uqhnzpmf2i0jiB0FCm1OYA.2_11.12.ProductTitle

Flaptekst:
Een nieuwe feelgood van auteur Kaat De Kock! Gloria, kok van opleiding, afwasser van beroep, wil niets liever dan het restaurant waar ze werkt redden van de ondergang, omdat ze er altijd met haar pas overleden oma ging eten. Helaas neemt haar baas haar ideeën niet serieus. Als ze op een dag dan ook nog onterecht ontslagen wordt, besluit ze voor een andere droom te gaan: zélf koken en lunches leveren aan kantoren in de buurt. Maar slaagt ze erin om genoeg klanten aan te trekken? Leert ze ooit rijden met die onhandige bakfiets? En gaat de liefde van de man écht door de maag?

Mijn mening:
In met liefde bezorgd gebeurd er veel in een korte tijd. Het boek valt dan ook echt onder een novelle en is fijn om te lezen als een tussendoor boek.

Vanaf het begin zat ik geheel in het verhaal van Gloria. Eerst had ik het gevoel dat hij best wel voorspelbaar was, maar dan komt er op het einde toch nog een heerlijke plot-twist en baalde ik er van dat het boek uit was. Voor mij had dit boek een stuk dikker gemogen. En hoop ik ook dat het verhaal van Gloria nog niet geëindigd is hiermee.

Kortom, hou je van een dunne feelgood, waar je vanaf pagina 1 in meegesleept wordt, dan moet je echt ‘met liefde bezorgd’ gaan lezen!

Eindcijfer:
4/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *