Laura van Bouchout – Hey baby, kijk!

Titel: Hey baby, kijk!
Auteur: Laura van Bouchout
Uitgeverij: Standaard uitgeverij
Bindwijze: Hardcover
Prijs: €13,99
Ean/IBAN: 9789002272448

Flaptekst: Dieren knuffelen net als wij! Prikkel je baby’s oogjes met vertederende zwart-wit prenten en knuffel mee met de dieren in dit boek. Baby’s houden van boekjes. Vooral als jij ze voorleest. Ze genieten van je stem, je schoot, je geur… Hey Baby, kijk! toont hoe grote en kleine dieren elkaar op hun heel eigen manier knuffelen. Doe mee met troostende tijgerkopjes, een strelende slurf en snoezige snoetkusjes. Hey Baby, kijk! is het eerste kartonboek van het team achter de Hey Baby-speelkalenders. En de inzet blijft dezelfde: nóg meer van elkaar genieten en naar elkaar toegroeien in die eerste intense jaren samen. De illustraties van Eva Mouton gaan recht naar het hart en brengen elke knuffel tot leven. Dit boek groeit mee met je gezin: de allerkleinste oogjes zijn geboeid door de zwart-wit patronen en peuters genieten van de interactie en leven toe naar elke knuffel. • Stil je baby’s huid- en knuffelhonger en speel samen alle dierenknuffels na. • Prikkel je baby’s oogjes met zwart-wit prenten en afwisselende patronen. • Betrek oudere broers en zussen met dit boekje bij hun nieuwe knuffel, euh baby!

Mijn mening: Dit schattige boekje is ideaal voor jongere baby’s vanwege dat hij volledig in zwart-wit is uitgegeven. Dit maakt het boekje ook heel leuk voor Fabio om naar te kijken. De illustraties in combinatie met de teksten maakt het een leuk boekje voor alle leeftijden. Hey baby, kijk! is gemaakt van een dik karton wat het voor kindjes makkelijk maakt om zelf vast te houden. En op die manier kan het boekje ook tegen een stootje.

De boekjes die in het zwart wit zijn, zijn ook heel interessant om te gebruiken als de baby op zijn/haar buik ligt. Omdat het hun stimuleert om hun hoofd omhoog te houden.

Hey baby, kijk! is ook genomineerd om babyboekje van het jaar te worden. Stemmen kan via: https://www.boekstart.nl/babyboekje-van-het-jaar/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *