Olivia Hill – Tante Betty’s Countryclub

Titel: Tante Betty’s Countryclub
Auteur: Olivia Hill
Uitgeverij: Dutchventurepublishing
Bindwijze: Epub
Prijs: €4,99
ISBN: 9798215760352

https://www.bol.com/nl/nl/p/tante-betty-s-countryclub/9300000147800676/#modal_open

Flaptekst: Kimberly kwam vroeger vaak bij haar oom en tante op hun bloeiende ranch in Summerville, maar door de scheiding van haar ouders is ze er al jaren niet geweest. In een opwelling besluit ze haar spullen te pakken en tante Betty en oom Bill tijdens haar zomervakantie te bezoeken.

Eenmaal aangekomen maakt ze kennis met de lokale – en vooral woest aantrekkelijke – sheriff Colt, die meer een stalknecht op de ranch is dan handhaver van de wet. Het leven in Summerville is namelijk vooral rustig en zonnig. Er gebeurt eigenlijk nooit iets… tot het moment dat oom Bill na een vistochtje niet meer terugkeert.

Tante en haar bejaarde vriendinnen besluiten de koppen bij elkaar te steken in “tante Betty’s countryclub”, wat niet meer is dan een klein kantoortje in de schuur. Ze doen er alles aan om oom Bill te vinden… of verbergen ze juist iets? 

Oom Bill zou weleens een vermist persoon kunnen zijn die door niemand echt gemist wordt…

Mijn mening:

Op het moment dat ik de omslagfoto in combinatie met de flaptekst zag van het boek was ik gelijk verliefd. En het heeft mij ook echt niet teleurgesteld.

Ondanks dat het niet een heel dik boek is, heb ik wel het gevoel dat het verhaal voor een groot deel klaar is en niet is afgeraffeld.

Vanaf het begin nam Olivia Hill mij echt mee in het verhaal van Kimberley en leren we haar ook beetje bij beetje kennen. Haar liefde voor dieren is dan ook echt te voelen door het hele verhaal door. Ook is er een heerlijk chemie voelbaar tussen Kimberley en Colt.

Zelf had ik in het loop van het verhaal het gevoel van….ik weet bijna zeker wat er met Bill gebeurd is…maar het was voor mij toch nog een plottwist wat het ook weer heel leuk maakte om te lezen.

Ik hoop persoonlijk dat er nog een 2de deel komt over Kimberley en Colt en de club van tante Betty.

Dit boek is een echte aanrader voor mensen met een liefde voor dieren, romantiek en een korter verhaal zoeken.

Eind cijfer: 4/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *