Blogtour Wendy de Liefde – Ho-Ho-Hopeloos verliefd

Titel: Ho-Ho-Hopeloos verliefd
Auteur: Wendy de Liefde
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Bindwijze: Paperback/Ebook
Prijs: €16,95/€3,99
ISBN: 9798215871263

Flaptekst:
Als Kato vlak voor kerst gedumpt wordt door Gideon en tegelijkertijd opa Coos – haar beste vriend – uit haar leven glipt, neemt ze een drastisch besluit. Ze boekt halsoverkop een vlucht naar Curaçao. Weg van alle familieverplichtingen en haar gesettelde vrienden – en zo dicht mogelijk bij haar lieftallige opa dankzij alle warme herinneringen aan hem die het eiland met zich meebrengt.

Dan vindt ze vlak voor vertrek bij het opruimen van haar opa’s spullen een brief. Een brief die haar reis naar paradijselijk Curaçao een hele andere wending zal geven…


Mijn mening:
December is echt de maand waarin ik zin heb om kerst/feestelijke boeken te lezen. En de titel van dit boek gaf mij gelijk een december gevoel waardoor ik niet twijfelde om mee te doen aan de blogtour. Ik heb al eens eerder een boek gelezen van Wendy de Liefde en dit boek stelt me ook zeker niet teleur.

In ho-ho-hopeloos verliefd word je meegenomen naar Curaçao. Van het begin tot het einde werd ik meegesleept in het verhaal van Kato en spatte de liefde ervan af tussen Kato en Maurits. Ondanks dat de titel doet vermoeden dat het een verhaal is over de kerst, is dat thema een beetje aan de achtergrond verdwenen en speelt het zich alleen af in de kerst periode. Hierdoor is het geen typisch kerstverhaal.

Wendy heeft een hele makkelijke schrijfwijze waardoor je makkelijk in het verhaal mee gaat en het helaas ook zo weer uit is. De personages worden allen goed uitgewerkt.

Eindcijfer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *