Blogtour Tamara Postma – Voordat je me kende


Titel:  
Voordat je me kende
Auteur: 
Tamara Postma
Uitgeverij: 
Dutch Venture Publishing
Bindwijze: 
Epub/Kobo Plus
Prijs: 
€5,99
ISBN:
9798215922330
https://www.bol.com/nl/nl/p/voordat-je-me-kende/9300000137377320/?bltgh=tEcGJT20c6dwna1HVzJOMA.4_14.15.ProductTitle

Flaptekst: Zeven jaar geleden vertrok ze in het holst van de nacht door het raam van haar slaapkamer en liet ze alles achter. Al die jaren was ze spoorloos, niemand kon haar vinden en eindelijk dacht ze vrij te zijn… tot dat ene telefoontje dat alles veranderde.

Als Isabella Lombardo na jaren zwerven door de straten van New York een telefoontje krijgt dat haar ouders vermoord zijn, leert ze eindelijk de waarheid over hun mysterieuze leven kennen. Isabella gaat tegen beter weten in naar de begrafenis, maar voor ze het weet is ze het middelpunt van een heuse bendeoorlog en valt ze in handen van een hele foute man, die uit alle macht probeert zijn eigen verleden voor haar te verbergen.

Wat hij met de moord op haar ouders te maken heeft en hoe een meisje van zwerver naar de kroonprinses van de onderwereld transformeert? Dat lees je in ‘Voordat je me kende.’


Mijn mening:
De mysterieuze kaft maakte mij heel nieuwsgierig in combinatie met de titel en ik was dan ook blij dat ik hem kon recenseren voor Dutch Venture Publishing.

Vanaf de eerste bladzijde word in voordat je me kende de spanning opgebouwd rondom het verhaal van Isabella. Haar verhaal heeft een diepe indruk op mij gemaakt en af en toe vond ik het dan ook lastig om verder te lezen. Tamara heeft er voor gekozen om niet het hele verhaal alleen vanuit Isabella te schrijven maar ook andere personages meerdere hoofdstukken te geven. Hierdoor leer je de andere personages ook echt kennen, wat het voor mij fijn leesbaar maakte.

Tamara Postma heeft een schrijfstijl waarin ze heel mooi emoties en gebeurtenissen kan beschrijven, waardoor ik mij echt kon inleven. Ik ben dan ook heel blij dat dit geen dun boek betrof en hopelijk komt er nog een vervolg.

Persoonlijk vind ik dit een echte must-read!

Eind cijfer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *