Detail of high power motorcycle chopper with man rider at night. Modern city of Dubai and fog with backlights on background.

Blogtour ND Frost -Zwarte Dahlia MC High Risk

Titel:  High risk
Auteur:
N.D Frost
Uitgeverij: 
Dutch Venture Publishing
Bindwijze:
Epub/Kobo Plus
Prijs:
€5,99
ISBN:
9798215544662

Flaptekst: 

Liefde maakt blind. Niemand weet dat beter dan Dana.

Vier jaar lang stortte ze zich in een relatie waarbij haar vriend de enige was die nog telde. Vrienden en familie raakte ze kwijt. Toen ze erachter kwam hoe toxisch haar relatie was, was het al te laat. Hij liet haar niet meer gaan.

Na een jaar slaagt Dana erin om weg te vluchten. Haar invloedrijke en criminele ex weigert haar los te laten en gaat over lijken om zijn eer te redden. Dana zoekt bescherming bij de motorbende van haar broer.

Opnieuw wordt ze verliefd, maar wetend dat het alleen maar problemen oplevert als ze zich weer met iemand verbindt, houdt ze Roan op afstand. Haar ex zal iedereen om wie ze geeft uit de weg ruimen als ze niet naar hem terugkeert…

Mijn mening
Een biker-romance heb ik in het verleden al eens eerder gelezen, en dat heeft mij altijd al aangesproken. En toen ik deze voorkant voorbij zag komen was ik gelijk heel erg benieuwd naar deze serie. Ik wil dan ook Dutch Venture Publishing bedanken dat ik mee mag doen met de blogtour van deel 1 & 2.

Vanaf de eerste pagina zat ik al helemaal in het verhaal en leefde dan ook echt mee met Dana. Ook wordt het verhaal voor een deel vanuit het perspectief van Roan geschreven, maar de nadruk ligt vooral bij Dana. Door de spanning door het hele verhaal heen, kan ik zeggen dat dit geen standaard romance is, waarbij de nadruk vaak ligt bij sex, lust en liefde. Ik vond dan ook de hoeveelheid seks-scenes en hoe uitgebreid deze werden beschreven meevallen.

Als je meer houdt van een romance waarbij spanning voorop staat, dan is dit mogelijk echt een verhaal voor jou. Ik was dan zelf ook heel blij dat deel 2 ook gelijk beschikbaar is.

Beide delen komen op 23-1-2023 uit.

Eindcijfer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *