Detail of high power motorcycle chopper with man rider at night. Modern city of Dubai and fog with backlights on background.

Blogtour Zwarte Dahlia MC High Stakes

Titel:  High stakes
Auteur: 
N.D Frost
Uitgeverij: 
Dutch Venture Publishing
Bindwijze: 
Epub/Kobo Plus
Prijs: 
€5,99
ISBN:
9798215170472
https://www.bol.com/nl/nl/p/zwarte-dahlia-mc-2-high-stakes/9300000135199568/?bltgh=iai021WlsnlsD96Ex09MZg.2_27.28.ProductImage

Flaptekst
De nachtmerrie is werkelijkheid geworden: Maddox heeft Dana in handen gekregen. Hij neemt haar mee naar een eiland en niemand heeft enig idee waar ze is. Terwijl Dana over al haar grenzen heen gaat in een poging om Freddy te beschermen, worstelt Roan met zijn verlies en probeert hij zijn pijn met drank te verdoven.

Terwijl Dana en Freddy op een ontsnapping broeden en Roan de zoektocht naar zijn verloofde weigert op te geven, komt er steeds meer op het spel te staan. Niet alleen wordt hun liefde getest, ook is het maar de vraag in hoeverre Dana en Roan elkaar nog zullen herkennen, wanneer ze elkaar eenmaal terugvinden…

Mijn mening
Ik ben zo blij dat ik gelijk verder kon lezen na de spannende cliffhanger van high risk . Ik kon het verhaal van Dana en Roan totaal niet achter me laten. Met high stakes heeft N.D Frost mij ook niet teleurgesteld. Dit boek vond ik zelf nog iets spannender dan high risk.

Waar high risk vanuit 2 perspectieven werd geschreven, bevatte dit boek er meerdere waardoor je af en toe wel moet opletten. Dit bracht mij soms in de war maar heeft mijn leeservaring niet in de weg gezeten. Wel vond ik het jammer dat in het 2de deel het broederschap tussen de leden van MC Dahlia minder was, en dat ze afwachtende waren tegenover Maddox.

High stakes is eigenlijk niet fijn om te lezen als je high risk niet gelezen hebt, omdat het geheel verder gaat op de gebeurtenissen uit het eerste deel. En in deel 1 leer je de personages een beetje kennen. High stakes is ook voor het grootste deel gefocust op de gevangenschap en ik hoopte dan ook de hele tijd op haar bevrijding.

Ook dit boek zou ik aanraden aan mensen die van spannende romance boeken houden. Ook hierin speelt seks geen hele grote rol, waardoor het geen standaard new adult is.

Eind cijfer:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *