Blogtour Mara Li – Sintel en As

Titel:  Sintel en As
Auteur: 
Mara Li
Uitgeverij: 
Dutch Venture Publishing
Bindwijze: 
Epub/Kobo Plus/Hardcover
Prijs: 
€5,99/€18,95
ISBN: 
9789493265424
https://www.bol.com/nl/nl/f/sintel-en-as/9300000130331171/

Flaptekst:
‘Mijn naam is Sintel va-Assai, de rechtmatige Ká van As. Ze zullen voelen hoe ik brand!’ Van Sintel wordt gezegd dat ze het teken draagt van de Vuurmoeder, de immense vulkaan die het hele koninkrijk As in haar greep houdt. Sommigen zeggen dat ze gezegend is, velen geloven dat ze een heks is die het land kan vervloeken. Als dochter van de tirannieke Ká weet ze als geen ander dat hun wetten hard zijn, maar dat het leven in As nog harder is. Een koninkrijk dat uit elkaar dreigt te vallen, heeft een standvastige leider nodig. Maar dan gebeurt wat ze onmogelijk achtte: haar vader valt en zijn moordenaar neemt de troon over. Opgejaagd en op de vlucht gaat Sintel op zoek naar bondgenoten. Is ze in staat om uit handen te blijven van de nieuwe Ká en wie kan ze nog vertrouwen? Eén ding weet ze zeker: dit zijn háár kroon en háár koninkrijk, en die zal ze terugkrijgen, hoeveel bloed daar ook voor moet vloeien.

Mijn mening:
Bij Sintel en As heb ik mij laten leiden door de voorkant. De voorkant in combinatie met de titel maakte mij zeer nieuwsgierig en ben dan ook blij dat ik hem mag recenseren voor Dutch Venture Publishing. Sowieso wil ik mijn complimenten geven over het gehele plaatje, want wat is dit boek mooi geworden.

Je begint het boek in een stukje verleden van Sintel, waarmee je de hoofdpersoon gelijk al een stukje beter leert kennen. Al vond ik persoonlijk de inleiding een beetje te lang i.v.m. dat het geen dik boek is. Ik moest ook even wennen aan bepaalde woorden, maar hierdoor werd het wel echt een verhaal waarin ik mij in kon leven. Er begon zich echt een wereld voor mij te vormen. Echter had ik het wel fijn gevonden als bepaalde personages juist meer werden uitgelicht. Maar hopelijk komt dit in een volgend deel wel weer terug.

Het boek eindigt met een hele mooie cliffhanger waardoor ik nu al eigenlijk al verder zou willen lezen. Maria Lin heel erg bedankt voor dit mooie verhaal en hopelijk gaat dit een echte serie worden want dit smaakt naar meer.

Eindcijfer: 4,5/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *