Aprilynne Pike – Illusions

Titel:  Illusions
Auteur: Aprilynne Pike
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
Bindwijze: Hardcover
Prijs: €18,95
ISBN: 9789493265448
https://www.bol.com/nl/nl/p/wings-serie-3-illusions/9300000131510533/?bltgh=tk8gVeeuAu4znKhmEVxIXQ.iSSQ5cUl3HBnmmwUD4FBxA_0_4.5.ProductTitle

Flaptekst: ‘Ik loop geen patrouilles, ik ga niet op jacht; ik blijf gewoon dicht bij je. Jij leeft jouw leven en ik houd je veilig,’ zei Tamani, terwijl hij een haarlok uit haar gezicht veegde. ‘Of ik zal mijn leven geven om dat te garanderen.’ Laurel heeft Tamani niet meer gezien sinds ze hem vorig jaar smeekte haar met rust te laten. Hoewel haar hart nog steeds pijn doet, is Laurel ervan overtuigd dat David voor haar de juiste keuze was. Maar net als haar leven weer een beetje normaal wordt, realiseert Laurel zich dat er een verborgen vijand op de loer ligt. Opnieuw moet Laurel zich tot Tamani wenden. Die moet haar beschermen en met raad en daad bijstaan, want het gevaar dat Avalon dit keer bedreigt is iets wat geen enkele elf voor mogelijk hield.

Mijn mening:

Illusions gaat weer verder op het moment waar ‘Spells’ geëindigd is. Vanaf pagina 1 werd ik weer meegesleept in het verhaal van Laurel en Tamani. Ook de eerdere hoofdpersonages als David en Chelsea komen weer terug in het boek. Echter in Illusions word er op een mysterieuze wijze een nieuw personage geïntroduceerd ‘Yuki’. Waar Spells voor het grootste deel zich afspeelde in Avalon, blijven we in Illusions meer in de mensenwereld.

Het enige minpuntje vind ik van het boek dat het lijkt alsof hij afgekapt moest worden. Dit had van mij nog wel wat langer mogen doorgaan en geen abrupt einde. Of Aprilynne Pike had hier een open einde van moeten maken. Ondanks dit minpuntje heb ik weer genoten van het boek.

Ik kijk nu alweer uit naar deel 4 en ik wil Dutch Venture Publishing dan ook bedanken voor het beschikbaar stellen van dit recensie exemplaar en dat ik mee mocht doen met de blogtour.

Eindcijfer :4/5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *